Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/45/pharmano/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/45/pharmano/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Animas-insuliinipumppu ja pumppuhoito

Animas® Vibe® -insuliinipumppu

Jokainen uusi päivä on uusi mahdollisuus huippusuorituksiin – olipa kyseessä sitten karatepotku, hääseremonia, tanssiesitys, leikkausoperaatio, jongleeraus tai pieni ihme. Meidän mielestämme diabeteksen ei pitäisi olla esteenä. Tiedämme, että jokaisella diabeetikolla on oma elämänsä ja omat tavoitteensa – kuten esimerkiksi A1C. Niinpä Animas-insuliinipumpussa on erityisominaisuuksia, joiden avulla verensokeria voi hallita helposti ja yksilöllisesti räätälöidyllä tavalla. Lisäksi Animas on markkinoiden pienin kaikki ominaisuudet sisältävä pumppu.

Lue lisää

Hiilihydraattien hallintaa

Voit luoda pumppuun 500 lempiruokasi tietokannan tarkkaa, arjen lomassa tapahtuvaa insuliinin annostelua varten. Kyseessä ei ole pelkkä mukavuus, sillä tarkka hiilihydraattien laskeminen on avain hyvään verensokerin hallintaan, joka puolestaan auttaa ylläpitämään kehon suorituskykyä.

Yksilölliset asetukset

Erinomaisten yksilöllisten asetusten avulla voit mukauttaa insuliinin annostelun omien tarpeidesi mukaan päivin ja öin, työssä ja levossa. Näin voit välttää suorituskykyä heikentävät verensokerin heilahtelut.

Tarkkuus avainasemassa

Insuliinipumppu annostelee pieniä määriä pikainsuliinia, jotta verensokeri pysyy vakaana aterioiden välissä ja nukkuessa. Sitä kutsutaan perusinsuliiniksi. Animas-insuliinipumpussa on käytettävissä markkinoiden pienin perusinsuliiniannos (0,025 yksikköä tunnissa), joka soveltuu erityisesti lapsille ja niille, jotka reagoivat herkästi insuliiniin.

Vedenpitävyys

Ainoastaan Animas® -pumppujen on todistettu olevan vesitiiviitä 3,6 metrin syvyydessä 24 tuntia.

Ainutlaatuinen näyttö

Animas-insuliinipumput ovat ensimmäisiä ja ainoita pumppuja, joissa on litteä, helppolukuinen värinäyttö. Suuri kontrasti parantaa luettavuutta, ja lisäksi näyttö on itsevalaiseva ja katselukulma on laaja.

Testattu kovalla kädellä

Pumpun on toimittava kaikissa tilanteissa. Siksi emme tyydy testaamaan pumppuja vaaditulla tavalla – me pelaamme varman päälle. Olipa kyseessä sitten pudotustesti, vedenpitävyystesti tai sähköstaattisen purkauksen testi, testaamme aina perusteellisemmin kuin standardeissa vaaditaan. Siksi pumppumme ovat luotettavia, lujatekoisia, pitkäkäyttöisiä ja vedenpitäviä.

 

Animas® Vibe®-insuliinipumppu ja jatkuvan glukoosiseurannan CGM-järjestelmä

Animas® Vibe® -insuliinipumpussa ja CGM-järjestelmässä yhdistyvät huipputasoinen Dexcom G4® -PLATINUM anturiteknologia ja tehokas Animas-insuliinipumppuhoito. Pumppu on ensimmäinen CGM-käytön mahdollistava insuliinipumppu, jossa on erittäin selkeä suurikontrastinen värinäyttö, joten trendien ja muutosnopeuden voi havaita yhdellä vilkaisulla.

Lue lisää

Animas® Vibe® -insuliinipumpussa on kaikki Animas-insuliinipumppujen tutut ominaisuudet, kuten suuri tarkkuus, vedenpitävyys*, yksilöllisten asetusten ohjelmointi sekä helppolukuinen värinäyttö.

Varmista terveydenhuollon ammattilaisilta, minkä verran perehdytystä tarvitset. Älä ota pumppua käyttöön ennen kuin olet saanut riittävästi opastusta. Terveydenhuollon ammattilaiset auttavat sinua osana käyttökoulutusta valitsemaan insuliinipumppuun oikeat asetukset sekä käyttöä että jatkuvaa glukoosiseurantaa (CGM) varten. Insuliinipumppu on ohjelmoitava omaan henkilökohtaiseen käyttöösi sopivaksi, sillä pumpun asetukset vaikuttavat insuliinin annostelulaskelmiin. Tutustu tarkoin käyttöoppaassa kuvattuun insuliinin annosteluun pumpun avulla, ennen kuin otat pumpun jatkuvan glukoosiseurannan asetukset käyttöön.

*Insuliinipumpun vedenpitävyys on 24 tuntia 3,6 metrin syvyydessä. Dexcom G4® PLATINUM -anturin ja -lähettimen vedenpitävyys on 24 tuntia 2,4 metrin syvyydessä. CGM-lukemat eivät ehkä välity anturista pumppuun vedessä.

Lue lisää sensoroinnista Animas® Vibe® -insuliinipumpulla

Infuusiosarjat

Inset II

Pehmeä kohtisuoraan asetettava teflonkanyyli kiinnitysteipillä ja irrotettavalla letkulla – infuusiosarja ja asetin samassa steriilissä pakkauksessa. Kanyylin pituus 6 tai 9 mm, letkun pituus 60 tai 110 cm.
Saatavissa pinkkinä, sinisenä ja harmaana.

Lue lisää

Tuote Tuotenumero
inset II 6mm/60cm harmaa 100-410-50
inset II 6mm/60cm sininen 100-410-51
inset II 6mm/60cm pinkki 100-410-52
inset II 9mm/60cm harmaa 100-411-50
inset II 6mm/110cm harmaa 100-412-50
inset II 9mm/110cm harmaa 100-413-50
Pakkauskoko 10 kpl

 

Katso englanninkielinen inset II -video valmistajan sivuilta.

Inset 30

Pehmeä viistoon asetettava teflonkanyyli kiinnitysteipillä ja irrotettavalla letkulla – infuusiosarja ja asetin samassa steriilissä pakkauksessa. Kanyylin pituus 13 mm, letkun pituus 60 tai 110 cm. Asetuskulma 30 astetta. Saatavissa pinkkinä, sinisenä ja harmaana.

Lue lisää

Tuote Tuotenumero
inset 30 13mm/60cm harmaa 100-396-00
inset 30 13mm/110cm harmaa 100-396-03
Pakkauskoko 10 kpl

 

Katso englanninkielinen inset 30 -video valmistajan sivuilta. 

Contact detach

Kohtisuoraan asetettava teräskanyyli kiinnitysteipillä ja irrotettavalla letkulla. Kanyylin pituus 6 ja 8 mm, letkun pituus 60cm.

Lue lisää

Tuote Tuotenumero
contact detach 6mm/60cm 100-905-00
contact detach 8mm/60cm 100-905-01
Pakkauksessa 10 kpl kanyyleja ja 10 kpl katetriletkuja yhteen pakattuna.

 

Katso englanninkielinen contact-video valmistajan sivuilta.

Comfort ja comfort short

Pehmeä viistoon asetettava teflonkanyyli kiinnitysteipillä ja irrotettavalla letkulla. Asetuskulma 20–40 astetta. Kanyylin pituus 17 mm (comfort) ja 13 mm (comfort short), letkun pituus 60 tai 110 cm.

Lue lisää

Tuote Tuotenumero
comfort short 13mm/60cm 100-240-04
Pakkauksessa 5 kpl kanyyleja ja 5 kpl settejä
comfort short 13mm/60cm 100-240-51
comfort short 13mm/110 cm 100-240-53
comfort 17mm/60cm 100-006-51
comfort 17mm/110cm 100-006-00
Pakkauksessa 10 kpl kanyyleja ja 10 kpl katetriletkuja yhteen pakattuna.

 

Katso englanninkielinen comfort-video valmistajan sivuilta.

Tukipalvelut

Koulutamme asiakkaitamme ottamaan kaiken irti tuotteistamme ja avustamme parhaiden ratkaisujen löytämisessä. Sitoudumme palvelemaan asiakkaitamme 24/7: Ensimmäisenä insuliinipumppujen myyjänä Suomessa Pharmanova Oy tarjosi asiakkailleen ympärivuorokautisen puhelinpalvelun teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Palvelu on todettu tarpeelliseksi ja olemme saaneet siitä paljon kiitosta asiakkailtamme. Tämä kannustaa meitä jatkamaan eteenpäin ja asettamaan tavoitteemme yhä korkeammalle.

Lainapumppu loman ajaksi

Tarjoamme Animas-pumppulaisille mahdollisuuden huolettomaan lomailuun lainaamalla pumpun lyhyen ulkomaanmatkan ajaksi (max. 2 viikkoa). Oman insuliinipumpun takuun on oltava voimassa, jotta voimme tarjota lainapumppupalvelua.

Tilataksesi lainapumpun pyydämme täyttämään, allekirjoittamaan ja lähettämään meille alla olevan lomakkeen vähintään kaksi viikkoa ennen matkaasi. Meillä on rajoitettu määrä lainapumppuja ja ensimmäisenä tulleet lainapumppusopimukset käsittelemme ensin.

Lainapumppusopimus / Överenskommelse gällande lånepump

Lähetä sopimus postitse, faksilla tai sähköpostilla osoitteeseen:

Posti: Pharmanova Oy, Linnankoskenkatu 32, 06100 Porvoo

Faksi: 020 761 9671

Sähköposti: info@pharmanova.fi

Lähetämme lainapumpun sinulle niin, että se saapuu sinulle postitse juuri ennen matkaasi. Arvostamme, että palautat lainapumpun meille takaisin niin pian kuin mahdollista matkasi jälkeen, jotta voimme lainata pumpun uudelle käyttäjälle. Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää.

Me Pharmanova Oy:llä toivotamme sinulle hyvää ja turvallista matkaa!