Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/45/pharmano/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/45/pharmano/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Eversense

Eversense® – Aivan uudenlaista varmuutta ja mielenrauhaa

Eversense® on uusin ja kehittynein jatkuvan glukoosisensoroinnin (CGM) uutuus. Pieni sensori asetetaan ihon alle olkavarteen. Sensori kestää jopa 180 päivää, joten sinun ei tarvitse keskeyttää sensorointia viikoittain, kuten muilla sensori-järjestelmillä. Lisäksi olkavarren päälle laitettava lähetin lähettää langattomasti glukoositiedot älypuhelimeesi, tablettiisi tai Apple-kelloosi, joten et tarvitse erillistä vastaanotinta. Jos unohdit puhelimesi kotiin tai siitä on loppunut akku, saat silti tärkeät varoitukset lähettimen värinähälytyksinä, jotka tunnet ihollasi. Eversense®-sensoroinnilla voit seurata glukoositasojasi jatkuvasti ja saat varmuutta ja mielenrauhaa elää täysillä.

Jopa kuusi kuukautta jatkuvaa sensorointia

Eversense®-sensori vaihdetaan kuuden kuukauden välein. Pieni sensori asetetaan olkavarteen paikallispuudutuksessa lääkärin vastaanotolla. Toimenpide kestää noin viisi minuuttia. Sensori mittaa jatkuvasti glukoosia soluvälitilasta.

Älylähetin värinähälytyksin

Sensori lähettää glukoositasot olkavarren päälle kiinnitettävään älylähettimeen. Älylähetin kiinnitetään ihoon kaksipuoleisella teipillä, ja lähetin voidaan ottaa pois ja laittaa takaisin iholle aina haluttaessa. Älylähetin antaa värinähälytyksiä, kun glukoositasosi ylittävät tai alittavat tavoitealueesi rajat. Tunnet siis hälytykset, vaikka puhelimesi ei olisi lähettyvillä. Voit myös asettaa ennakoivat hälytykset, jotka kertovat sinulle etukäteen, jos senhetkinen nousu- tai laskunopeus todennäköisesti johtaa asettamasi tavoitealueen rajojen ylitykseen tai alitukseen, hyper- tai hypoglykemiaan.

Älypuhelinsovellus

Älylähetin lähettää glukoositietosi älypuhelinsovellukseen. Tähän sovellukseen voit asettaa henkilökohtaiset rajat hälytyksille, tavoitealueen ja ennakoivat varoitukset. Älypuhelimesi siis myös varoittaa sinua mahdollisista hyper- ja hypoglykemioista. Sovelluksessa näkyvät myös glukoosiarvot, -suunnat sekä hälytykset. Lisäksi voit tarkastella glukoositietoja, -trendejä ja kaavioita eri ajanjaksoilta. Lisäksi Eversense® on yhteensopiva Diasend-purkuohjelmiston kanssa, joten voit jakaa tietosi helposti diabetes-poliklinikkasi kanssa.